Julen närmar sig med stormsteg och det står inte på förrän vi får välkomna ett nytt och förhoppningsvis bättre år!

Krokedil har verksamhet som vanligt under helgfria vardagar men personalen får välbehövlig ledighet och vi kör med decimerad styrka vilket kan orsaka något längre svarstider. Vi som arbetar jobbar hårt för att hjälpa var och en så snabbt vi kan i turordning och tackar för er förståelse.

Vi vill också passa på att tacka alla kunder, samarbetspartners och leverantörer som vi har haft kontakt med under detta märkliga år. Det är möten med er som gör vår vardag intressant och givande och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2021.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.