IE Net Render visar hur din sida ser ut i Internet Explorer

IE NetRender

IE Net Render visar hur din sida ser ut i Internet Explorer

IE NetRender

Sedan något år tillbaka arbetar jag på en Mac. Ett beslut jag verkligen inte ångrar. På kontoret har jag inte någon PC alls för tillfället vilket gör det onödigt krångligt när jag ibland vill se hur en webbplats jag arbetar med ser ut i webbläsaren Internet Explorer.

Det tyska företaget Geotek Datentechnik har dock en fin liten lösning på detta problem. Med tjänsten IE NetRender kan du enkelt skriva in adressen till en hemsida, välja vilken version av Internet Explorer  (9, 8, 7, 6 eller 5.5) som sidan ska renderas med och sedan klicka på Render. Efter några sekunder får du en skärmdump (en bild) som visar hur din webbplats ser ut i just den versionen av Internet Explorer. Snabbt och enkelt utan långa väntetider – precis som det ska funka.

Håller du med eller använder du någon liknande tjänst som du gillar bättre?

Top