Gott slut och gott nytt 2021

Nu står 2021 för dörren och sällan har ett nytt år varit så välkomnat, även för oss som är i en bransch som varit extremt skonad i jämförelse!

Vi avslutar 2020 med att se tillbaka på ett år där vi hade fem större samarbetsprojekt med företag som ville ta fram WooCommerce-plugins till sina produkter – ProTeria, Avarda, Billmate, Instabox och Kodmyran. Spännande produkter att arbeta med och trevliga samarbetspartners gav mersmak och vi ser gärna fortsatta samarbeten framöver!

Bland våra redan befintliga samarbetspartners – Arvato, Budbee, Collector, Ecster, Nets, Klarna, Specter, Payer och Payson skedde en rad förbättringsarbeten för att förbättra köpupplevelsen för e-handlare och slutkunder. Det är en stor glädje att se att det finns en sån framåtanda och ett sådant engagemang för kunderna hos de partners vi arbetar med!

Under året lanserade vi flera plugins på woocommerce.com som underlättar arbetet och spar tid för e-handlare: Krokedil Wishlist, User Switching for WooCommerce och Krokedil Product Documents. Det är högst troligt att vi släpper ytterligare plugins under 2021 och har du önskemål om någon funktion som du tycker saknas är du varmt välkommen att höra av dig med förslag.

2021 har vi stort fokus på att ytterligare förbättra redan befintliga plugins men några samarbetsprojekt har vi redan inbokade – först ut är Briqpay och Zimpler.

Vi ser fram emot, och hoppas på, ett år fyllt med positiva utmaningar, nya roliga erfarenheter och möten med människor.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.