Gott slut och gott nytt 2021

Nu står 2021 för dörren och sällan har ett nytt år varit så välkomnat, även för oss som är i en bransch som varit extremt skonad i jämförelse!

Vi avslutar 2020 med att se tillbaka på ett år där vi hade fem större samarbetsprojekt med företag som ville ta fram WooCommerce-plugins till sina produkter – ProTeria, Avarda, Billmate, Instabox och Kodmyran. Spännande produkter att arbeta med och trevliga samarbetspartners gav mersmak och vi ser gärna fortsatta samarbeten framöver!

Bland våra redan befintliga samarbetspartners – Arvato, Budbee, Collector, Ecster, Nets, Klarna, Specter, Payer och Payson skedde en rad förbättringsarbeten för att förbättra köpupplevelsen för e-handlare och slutkunder. Det är en stor glädje att se att det finns en sån framåtanda och ett sådant engagemang för kunderna hos de partners vi arbetar med!

Under året lanserade vi flera plugins på woocommerce.com som underlättar arbetet och spar tid för e-handlare: Krokedil Wishlist, User Switching for WooCommerce och Krokedil Product Documents. Det är högst troligt att vi släpper ytterligare plugins under 2021 och har du önskemål om någon funktion som du tycker saknas är du varmt välkommen att höra av dig med förslag.

2021 har vi stort fokus på att ytterligare förbättra redan befintliga plugins men några samarbetsprojekt har vi redan inbokade – först ut är Briqpay och Zimpler.

Vi ser fram emot, och hoppas på, ett år fyllt med positiva utmaningar, nya roliga erfarenheter och möten med människor.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.