God jul & Gott nytt år!

God jul och gott nytt år

God jul och gott nytt år önskar vi alla våra samarbetspartners, kunder och vänner – nya som gamla!

Krokedil kommer aldrig vara helt stängt under helgerna, men vi kommer ha lite lugnare tempo. Detta betyder att det kommer vara lite längre svarstid i bland annat supporten men vi kommer ta allt i turordning och siktar på så korta svarstider som möjligt.

Precis som 2020 så var 2021 ett år som inte var som alla andra, men vi på Krokedil kan konstatera att vår bransch varit förskonad från det värsta även i år. Något vi inte alls tagit för givet, men välkomnat.

Under året har vi haft nya samarbeten med bland annat Briqpay, Zimpler, Airmee och Wasa Kredit samt tagit fram det egna pluginet Partial Delivery för WooCommerce.
Vi är också glada över att ha nya samarbeten på gång, så håll koll här på siten eller i våra sociala medier.

Den största nyheten för produkter 2021 är dock att vi tagit nästa steg med vår SaaS-produkt Kroconnect – något ni som följer oss på Facebook eller Instagram antagligen inte missat de senaste veckorna.

Att Krokedilfamiljen växt ytterligare med nya medarbetare är också något som varit mycket trevligt.

Tack för 2021 och gott nytt 2022!

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-post-purchase-upsell-2024

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.