Dags för WordCamp Europe 2013

Nu på fredag den 4/10 åker Krokedil till Leiden i Holland för att delta vid WordCamp Europe 2013. Europas största WordPress-konferens samlar omkring 700 deltagare under två dagar plus en extra utvecklardag där man har möjlighet att engagera sig mer i communityn kring WordPress.

De stora drakarna är på väg in

Det är den första gången som WordCamp Europe arrangeras. Ett större WordCamp i Europa har varit efterfrågat av många, därför är det inte konstigt att se att arrangörerna har lyckats väldigt bra med bokningar av föredragshållare. Här kommer vi att kunna ta del av kloka ord från Matt Mullenweg, Vitaly Friedman (Smashing Magazine), Brad Williams (WebDevStudios), Andrew Nacin (WP lead developer), Scott Basgaard (WooThemes och WordSesh), Joost de Valk (Yoast), Dre Armeda (Sucuri) och många många fler.

Volontärarbete

För egen del så hjälper jag (Niklas) till med lite volontärarbete i form av pigg och rask hjälp vid registreringen. Det blir ett pass på lördag och ett på söndag. Hör du till de svenskar som också ska till Leiden så tycker jag att du ska passa på att komma fram och säga hej 🙂

Årets höjdpunkt närmar sig. Det är bäst att sluta skriva och börja packa!

Top
0

Din varukorg