Billmate heter nu Qvickly – läs mer om våra WooCommerce plugin

Billmate heter nu Qvickly

Billmate AB, Invoice Finance AB och Invoice inkasso AB har gått samman under ett och samma varumärke – Qvickly.

Det betyder att våra plugin också har bytt namn och heter numera Qvickly Checkout för WooCommerce och Qvickly Order Management för WooCommerce.

De tre bolagen med huvudkontor i Malmö har sedan start 2003 delat ägare men operativt fungerat som tre bolag med egna varumärken, tekniska lösningar och personal. Genom sammanslagningen blir de tre bolagen ett och kan nu erbjuda kunderna checkout, inkasso och fakturaköp under samma tak.

“Vårt mål har alltid varit att göra det enklare att få betalt och att tillsammans med våra kunder skapa anpassade betallösningar. Vår mission är fortfarande lika aktuellt som vid start men under åren har tekniken fått ta allt större utrymme. Det har blivit mer ”tech” och mindre ”fin” så att säga” säger Lena Martini, VD.

Redan i dag slås bolagen ihop under namnet Qvickly och finns på qvickly.io

För mer information:
Pressmeddelande: Ny fintech-plattform lanseras – tre bolag slås ihop
Nu heter vi Qvickly

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.
featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.