Avarda Checkout för WooCommerce

Avarda Checkout för WooCommerce

Nu finns ett plugin som gör det möjligt för dig som ehandlare att använda Avarda Checkout som erbjuder flera olika betalningsmetoder med en integration och ett avtal.

Med Avarda Checkout kan kunden med få steg slutföra sitt köp och få en smidig köpupplevelse. Genom hela köpprocessen är kunden kvar på din sida och applikationen förhindrar ID-stölder. Dessutom finns det stöd för B2B-transaktioner.

Avarda Checkout finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark och du kan läsa mer om pluginet och ladda ner det gratis här.

Vi tackar Avarda för förtroendet och samarbetet med detta plugin.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-user-switching

User Switching for WooCommerce

User Switching for WooCommerce låter dig som administratör eller butiksansvarig snabbt växla mellan användarkonton och agera som kund i din webbutik.
featured-krokedil-product-documents

Krokedil Product Documents

Krokedil Product Documents för WooCommerce gör att du kan välja, redigera och bifoga ytterligare produktrelaterade dokument, som t.ex. tekniska specifikationer eller monteringsanvisningar, till dina produkter.
featured-fraktjakt-kroconnect

Fraktjakt

Fraktjakt integration för fraktlösningar i WooCommerce. Boka frakt direkt i WooCommerce och samla hanteringen av frakt på ett enkelt och överskådligt sätt.