Avarda Checkout för WooCommerce

Avarda Checkout för WooCommerce

Nu finns ett plugin som gör det möjligt för dig som ehandlare att använda Avarda Checkout som erbjuder flera olika betalningsmetoder med en integration och ett avtal.

Med Avarda Checkout kan kunden med få steg slutföra sitt köp och få en smidig köpupplevelse. Genom hela köpprocessen är kunden kvar på din sida och applikationen förhindrar ID-stölder. Dessutom finns det stöd för B2B-transaktioner.

Avarda Checkout finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark och du kan läsa mer om pluginet och ladda ner det gratis här.

Vi tackar Avarda för förtroendet och samarbetet med detta plugin.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-partial-delivery

Partial Delivery för WooCommerce

Partial Delivery för WooCommerce möjliggör att handlare kan dela upp en beställning på flera försändelser. Via ett logiskt gränssnitt kan du skicka en eller flera artiklar i varje leverans.
featured-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
Top