Är du vår nya utvecklare?

Krokedil AB utvecklar plugins och integrationer som gör det enklare för företag att sälja produkter och tjänster via e-handelsplattformen WooCommerce.

Några av de system som vi har integrationer till är Klarna, Nets, Payson, Collector, Specter, Unifaun och Budbee.


Utvecklare med goda kunskaper om WooCommerce & API’er

Krokedil växer och nu söker vi en utvecklare som kan förstärka vårt team. Vi söker dig som gillar att lösa problem och drivs av att hitta lösningar som kan förbättra befintliga produkter.

Du har några års erfarenhet av programmering med WooCommerce och WordPress. Du är noggrann, nyfiken, självständig och drivande och är bekväm med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Du kan planera din tid och klarar av att ha flera pågående ärenden samtidigt.

Om arbetet

Som utvecklare på Krokedil arbetar du med underhåll och utveckling av redan befintliga plugins samt i projekt där nya plugins och integrationer skapas. Det handlar om såväl konsultuppdrag som interna projekt.

I din yrkesroll kommer du att arbeta tätt ihop med övrig supportpersonal och programmerare för att kontinuerligt förbättra och utveckla våra produkter och vårt kundfokus.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla och underhålla plugins till WooCommerce.
 • Felsöka och lösa problem som uppstår hos våra kunder.
 • Projektledning i egna projekt.
 • Skriva dokumentation.
 • Ha fortlöpande kontakt med vissa av våra samarbetspartners gällande utveckling av integrationer till deras tjänster.
 • I samråd med supporttekniker och säljansvarig på Krokedil ta fram produktidéer och plan för förbättring av befintliga produkter bland annat utifrån vilka behov som visar sig i aktuella supportärenden.

Dina kunskaper

Krav

 • Du pratar flytande WordPress och WooCommerce.
 • Goda kunskaper i PHP, JavaScript, HTML och CSS.
 • Kunskap och erfarenhet av jQuery.
 • Kunskap och erfarenhet av att jobba med API’er.
 • Kunskap och erfarenhet av versionshantering (Git).

Meriterande

 • Erfarenhet av React.js.
 • Erfarenhet av testdriven utveckling.
 • Erfarenhet av JAMstack & Serverless.

Vad får du hos oss?

På Krokedil får du ett utvecklande och omväxlande arbete inom en bransch där det händer mycket. Då vi är ett litet företag är det korta beslutsvägar och det är tydligt i allas arbete att var och en är viktiga i företaget. Arbetsgruppen är en blandning av Arvikabor och distansarbetare som gillar både kaffe, prat och programmering.

Hos oss finns kollektivavtal, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.

Möjlighet finns att arbeta på distans, men önskvärt är om man bor i Mellansverige så man kan komma in på kontoret för avstämningar.

Kontakt och ansökan

Hör av dig till Niklas Högefjord på niklas@krokedil.se alt 070-340 42 28 om du har några frågor.

Din ansökan skickar du till info@krokedil.se.

Utvalda WooCommerce plugin

featured-krokedil-shipping-connector

Krokedil Shipping Connector

Boka leveranser hos nShift direkt från WooCommerce med Krokedil Shipping Connector när du låter dina kunder själv välja leveranssätt och utlämningsställe med nShift Checkout eller Klarna Shipping Assistant.
featured-post-purchase-upsell

Post Purchase Upsell för WooCommerce

Öka ordervärdet och få högre intäkter. Med Post Purchase Upsell kan kunden lägga till ytterligare produkter till sin beställning efter att de genomfört ett köp. De väljer enkelt vilka av de valbara produkterna de vill lägga till och uppdaterar sin order med ett klick.
featured-user-switching

User Switching for WooCommerce

User Switching for WooCommerce låter dig som administratör eller butiksansvarig snabbt växla mellan användarkonton och agera som kund i din webbutik.