AfterPay är en trygg betallösning för e-handel som har ditt varumärke i fokus

AfterPay för WooCommerce

Med AfterPay för WooCommerce hjälper vi din verksamhet att växa lokalt och internationellt med funktioner som faktura och delbetalning. Vi förstår både utmaningarna och möjligheterna i ett snabbrörligt digitalt landskap, och vi har tjänsterna och expertisen som behövs för att kunna hjälpa dig.

Få betalt inom 24 timmar – Att sälja fakturor har aldrig varit enklare!

Med AfterPay kan dina kunder betala i egen takt, och de har kontroll över sina betalningar då de kan välja hur mycket de vill betala varje månad. Du som e-handlare får en effektiv fakturahantering och betalt inom 24 timmar, vilket förbättrar din likviditet. Är du nyfiken om att läsa mer – gå in på arvato.se

Säkerhet

AfterPay använder digitalt ID för en snabb och säker identifiering. Och med vår nya teknik har det aldrig varit så säkert.

Stick ut från mängden

Med AfterPay står ditt varumärke i centrum och det stärker din relation till dina kunder – även efter de lämnat kassan i din webbshop.

Nya affärsmodeller

Att behålla en kund kostar mindre än att skaffa nya, vilket gör det mycket mer lönsamt att skapa långvariga relationer med dina kunder. Med AfterPay kan du lägga till nya affärsmodeller, som till exempel abonnemang och återkommande betalningar.
network server in datacenter shallow in dept of field

Teknisk info:

  • Plugin version: 0.6.2
  • Requires WordPress version – 4.7+
  • Requires WooCommerce version – 3.0+