Advanced integration i version 1.8 av Klarna för WooCommerce

Nu finns version 1.8 av Klarna för WooCommerce tillgänglig för nedladdning. Du kan hämta hem den senaste versionen via ditt konto på woothemes.com alternativt genom tillgängliga uppdateringar direkt via din WordPress-webbplats (om du har WooThemes helper-plugin installerat).

Version 1.8 är en större uppdatering – Klarna Faktura, Konto och Specialkampanj använder sig nu av Advanced Integration vilket bland annat innebär att ett köp i butiken nu genererar en Reservation istället för en Faktura i Klarnas back-office.

Spara om dina inställningar

Den nya versionen har stöd för försäljning med Klarna Faktura, Konto och Specialkampanj på flera länder samtidigt. Detta innebär att vi har varit tvungna att lägga till fält för Eid och Secret för varje Klarna-land i pluginets inställningar. När du uppdaterat pluginet måste du därför gå in och ange Eid och Secret igen och spara om inställningarna. Annars kommer inte din Klarna-modul fungera överhuvud taget.

Inga mer PClass-filer

En sak som har varit krångligt tidigare har varit att skapa en PClass-fil för den som säljer med Klarna Konto och Special-kampanj. Detta behöver ni inte tänka på längre. PClasserna sparas per automatik i bakgrunden och denna information sparas nu i databasen (som en transient) istället för i en ren fil.

Klarna faktura för Österrike

I och med version 1.8 så stöder även modulen Klarna faktura i Österrike.

Klarna Checkout för Tyskland

Klarna Checkout har under våren även lanserats i Tyskland. Version 1.8 har stöd för detta. Vissa regler kring villkortstexter är lite annorlunda än i de nordiska länderna. Mer information om detta hittar ni bl a i dokumentationen av pluginet.

2 reaktioner på “Advanced integration i version 1.8 av Klarna för WooCommerce

  1. Hej!
    Står att senaste versionen endast är 1.7.9 fortfarande. 😛

    1. Hej Ted! Tack för heads up. Jag har skickat frågan vidare till WooThemes och hoppas få svar från dem under dagen.

Kommentarer är stängda.

Top