Jag har lovat mig själv (gång på gång faktiskt) att börja skriva mer. Nu är det dags. Från och med idag startar vi här på Krokedil en serie bloggposter. 100 stycken närmare bestämt.

100 bra webbtjänster är samlingnamnet för projektet och innehållet blir precis vad rubriken antyder. Vi ger oss ut på jakt efter 100 stycken webbtjänster som kan hjälpa oss i vår vardag. 100 webbtjänster för att ordna upp och förenkla arbetet vid datorn. 100 tjänster – både för för arbete och fritid.

Fokus på webb

Eftersom Krokedil är en produktionsbyrå med inriktning på webb och då framförallt att bygga webbplatser med hjälp av publiceringsverktyget WordPress så kommer säkert många av dessa webbtjänster att handla om detta. Men ambitionen är att tipsa om praktiska tjänster som kan användas av alla som har ett allmänt intresse för webben. Det ska förhoppningsvis inte vara allt för svårt att hitta 100 tjänster. Om vi lyckas vaska fram 100 bra webbtjänster återstår dock att se…

Tipsa oss

Har du förslag på någon webbtjänst du vill att vi tittar närmare på och ägnar en bloggpost åt så är det bara att du hör av dig. Kontakta oss eller lämna gärna en kommentar här nedanför.

Top